Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii

312 anunturi
Contul meu
E-mail:
Parola:
Conectare cont
parola uitata  |  creare cont

Google Search / AdSense
Google

Promovare gratuita 2
Utile
312 anunturi
  - 298 oferte
  - 14 cereri

Oferta, National, Cursuri & Traininguri Vanzari / Tehnici de Vanzare

Cursuri & Traininguri Vanzari / Tehnici de Vanzare

Id anunt:
9192
Tip anunt:
Oferta
Categorie anunt:
Afaceri
Zona de valabilitate:
National, Utilizator din Arad
Adaugat la:
18 january 2018, ora 10:02

Valabil:
360 zile, pana la 13 january 2019, ora 10:02

Descriere:

Curs / Training Vanzari Eficiente: Desfasurat La Nivel National:

* SC Consult Investment SRL este furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, respectiv CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), pentru cursuri pe o gama larga de domenii de activitate, cursuri desfasurate la nivel national.
* SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania pe domeniul formare profesionala / cursuri si traininguri, respectiv consultanta in marketing, avand o indelungata experienta in organizarea de programe de training pentru companii nationale /multinationale, pe intreg teritoriul Romaniei.

*Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de clientii nostrii pe piata, SC Consult Investment SRL fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.
* Serviciile oferite de catre SC Consult Investment SRL se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro .

* SC CONSULT INVESTMENT SRL va propune un program de training specific domeniului vanzari, axat pe obiectivele specifice domeniului dumneavoastra de activitate, desfasurat la nivel national, cu posibilitatea derularii la sediul dumneavoastra (sau in alta locatie dorita de catre dumneavoastra):

VANZARI EFICIENTE: De La Prospectarea Pietei La Promovarea Imaginii de FirmaTematica Cursului:

* Parcurgerea structurata a etapelor vanzarii;
* Derularea eficienta a contactarii, ofertarii si argumentarii vanzarii, in scopul transformarii clientilor potentiali in clienti efectivi;
* Mentinerea si marirea portofoliului de clienti / Mentinerea unui portofoliu optim de clienti;
* Principii de eficientizare a comunicarii cu clientii;
* Alegerea si aplicarea celor mai adecvate modalitati de promovare a imaginii firmei (promovare prin publicitate si reclama comerciala, promovare prin marca, promovare la locul vanzarii, promovare prin targuri si expozitii, promovare prin relatii publice, promovare prin internet);
* Urmarirea feed-backului activitatii de promovare, prin elaborarea si aplicarea de chestionare de marketing destinate determinarii gradului de satisfactie a cumparatorilor;
* Coordonarea si implementarea eficienta a activitatii de merchandising;
* Metode de combatere a obiectiilor formulate de catre clienti;
* Munca in echipa (responsabilitati specifice pozitiei ocupate in cadrul organigramei, relatiile de interconditionare intre membrii echipei);
* Principii de derulare eficienta a serviciilor post-vanzare;


* Pentru mai multe informatii privind oferta generala de cursuri & traininguri prestate - la nivel national - de catre SC Consult Investment va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro

* Trainingul se desfasoara la nivel national si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul firmei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra, atat pe durata saptamanii cat si la sfarsit de saptamana.
* Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.
* In costul trainingului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.
* De asemenea, costul trainingului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala, se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.
* La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.

Durata: 18 ore;
Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra in cazul in care participati cu peste trei reprezentanti.
Pentru un numar mai mare de trei participanti/curs/companie, cursul se poate personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.

Pentru relatii suplimentare referitoare la serviciile prestate la nivel national, asteptam sa ne contactati prin urmatoarele modalitati: Telefon: 0770859725, 0727447022, 0721914670; Fax: 0257/262708; Email: office@consultinvestment.ro, www.consultinvestment.roCursuri & Traininguri Vanzari / Tehnici de Vanzare

Pret:
Negociabil
Contact:
Telefon: 0727447022
Yahoo Messenger: --
Vizualizari:
4 in ultima luna / 487 vizualizari
Utilizator Id:
#33

Comentarii pentru acest anunt:

Nici un comentariu pentru acest anunt!


Anunturi similare aleator:


inapoi


Banner:inapoi

Oferta, National, Cursuri & Traininguri Vanzari /  Tehnici de Vanzare
Oferta, National, Cursuri & Traininguri Vanzari /  Tehnici de Vanzare
Portal HelpOnline.ro

Recomanda anuntul:Promovare gratuita 4:


ajax

 
Copyright © 2007-2018 Index-Anunturi.ro, All rights reserved.
Director Web
YourCHOICE Web Design
Bone, Menajere | Ghid nunta | Lista directoare | Anunturi