Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii

329 anunturi
Contul meu
E-mail:
Parola:
Conectare cont
parola uitata  |  creare cont

Google Search / AdSense
Google

Promovare gratuita 2
Utile
329 anunturi
  - 315 oferte
  - 14 cereri

Oferta, National, Cursuri Traininguri Vanzari si Promovare

Cursuri Traininguri Vanzari si Promovare

Id anunt:
9193
Tip anunt:
Oferta
Categorie anunt:
Afaceri
Zona de valabilitate:
National, Utilizator din Arad
Adaugat la:
11 january 2018, ora 16:02

Valabil:
360 zile, pana la 06 january 2019, ora 16:02

Descriere:

Curs / Program de Training Vanzari, Marketing, Distributie: Desfasurat La Nivel National:

* SC Consult Investment SRL este furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, respectiv CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor), pentru cursuri pe o gama larga de domenii de activitate, cursuri desfasurate la nivel national.
* SC CONSULT INVESTMENT SRL s-a consacrat pe piata din Romania pe domeniul formare profesionala / cursuri si traininguri, respectiv consultanta in marketing, avand o indelungata experienta in organizarea de programe de training pentru companii nationale /multinationale, pe intreg teritoriul Romaniei.

*Intreaga noastra oferta de cursuri si traininguri se bazeaza pe o personalizare a acestora la specificul activitatilor prestate de clientii nostrii pe piata, SC Consult Investment SRL fiind prima firma de profil din Romania care a introdus principiul personalizarii pentru toata gama de activitati de formare profesionala prestate.
* Serviciile oferite de catre SC Consult Investment SRL se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pentru mai multe informatii privind serviciile prestate si portofoliul de clienti va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro .

* SC CONSULT INVESTMENT SRL va propune un program de training specific domeniului vanzarilor / distributiei, axat pe obiectivele specifice domeniului dumneavoastra de activitate, desfasurat la nivel national, cu posibilitatea derularii la sediul firmei dumneavoastra:

STRATEGII DE DISTRIBUTIE SI PROMOVARE DESTINATE EFICIENTIZARII ACTIVITATII COMERCIALE

TRAININGUL - prin tematica propusa - este adresat atat componentilor departamentului VANZARI (Agenti de Vanzari, Reprezentanti de Vanzari, Consultanti de Vanzari, Directori de Vanzari), precum si componentilor departamentului MARKETING, deoarece dezvolta abilitati specifice domeniului vanzarilor/distributiei


Tematica Trainingului:

Eficientizarea contactarii/ofertarii/argumentarii in relatiile cu clientii potentiali
Prospectarea pietei de desfacere, in scopul identificarii a noi segmente de clienti potentiali
Organizarea eficienta a compartimentului de vanzari, pe baza de responsabilitati specifice atribuite fiecarei pozitii
Eficientizarea distributiei, prin utilizarea celor mai adecvate de canale de distributie
Desfasurarea activitatii de teren intr-un mod organizat, pe baza sistemului de monitorizare zilnica a activitatii desfasurate
Cresterea rolului promotional al vanzarilor personale
Aplicarea celor mai adecvate modalitati de promovare a imaginii firmei
Desfasurarea eficienta a activitatilor post-vanzare
Folosirea eficienta a strategiilor de negociere, respectiv a tacticilor de combatere a eventualelor obiectii manifestate
Coordonarea si implementarea activitatii de merchandising;* Pentru mai multe informatii privind oferta generala de cursuri & traininguri prestate - la nivel national - de catre SC Consult Investment va rugam sa accesati www.consultinvestment.ro

* Trainingul se desfasoara la nivel national si se personalizeaza pe obiectul dumneavoastra de activitate, existand posibilitatea de a se desfasura la sediul firmei dumneavoastra, pe baza unui program stabilit in concordanta cu cerintele dumneavoastra, atat pe durata saptamanii cat si la sfarsit de saptamana.
* Se vor avea, de asemenea, in vedere studii de caz, aplicate concret pe specificul activitatii prestate pe piata de catre firma dumneavoastra.
* In costul trainingului, fiecare participant va beneficia de un suport de curs incluzand continuturile specifice domeniului discutat.
* De asemenea, costul trainingului, intrand in categoria activitatilor de formare profesionala, se deduce din impozitul pe profit, conform prevederilor legale.
* La terminarea cursului, pentru fiecare participant se vor elibera diplome personalizate de absolvire.

Durata: 18 ore;
Programul de desfasurare se stabileste de comun acord cu dumneavoastra in cazul in care participati cu peste trei reprezentanti.
Pentru un numar mai mare de trei participanti/curs/companie, cursul se poate personaliza si se va putea desfasura la sediul companiei dumneavoastra.

Pentru relatii suplimentare, asteptam sa ne contactati prin urmatoarele modalitati:
Telefon: 0770859725, 0727447022, 0721914670; Email: office@consultinvestment.ro, www.consultinvestment.roCursuri & Traininguri Vanzari / Promovare / Distributie

Pret:
Negociabil
Contact:
Telefon: 0727447022
Yahoo Messenger: --
Vizualizari:
3 in ultima luna / 472 vizualizari
Utilizator Id:
#33

Comentarii pentru acest anunt:

Nici un comentariu pentru acest anunt!


Anunturi similare aleator:


inapoi


Banner:inapoi

Oferta, National, Cursuri  Traininguri Vanzari si Promovare
Oferta, National, Cursuri  Traininguri Vanzari si Promovare
Portal HelpOnline.ro

Recomanda anuntul:Promovare gratuita 4:


ajax

 
Copyright © 2007-2018 Index-Anunturi.ro, All rights reserved.
Director Web
YourCHOICE Web Design
Bone, Menajere | Ghid nunta | Lista directoare | Anunturi